زعفران درجه یک گناباد کدام است؟سال جاری 9 تن زعفران از اراضی گناباد برداشت گردید. برای خرید زعفران درجه یک گناباد میتوانید از طریق فروشگاههای اینترنتی، ضمن دریافت گواهی کیفیت از آزمایشگاههای کنترل کیفی اقدام نمایید.
تولید زعفران درجه یک گناباد
هشتاد و شش هزار هکتار از اراضی کشت زعفران ایران مختص خراسان رضوی میباشد که گناباد با 3500 هکتار مزرعه زعفران سالانه 12 تن محصول تولید میکند.
نوع و کیفیت گل زعفران در قیمت آن تاثیر گذار و در زمان برداشت یعنی ابتدای آبان ماه لغایت نیمه آذرماه، هر کیلو از این گل در بازار مصرف گناباد حدود 10 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
با وجود ظرفیتهای تولید و کیفیت مطلوب زعفران گناباد بایستی حداقل نیازهای تولید این گیاه (نیروی کار جوان، کوددهی و آبیاری) ساماندهی و برنامههای توسعه کشاورزی نوین برای حداکثر سودآوری اعمال شود.
خوشبختانه استقبال از خرید زعفران گناباد تا به امروز مناسب بوده و همه زعفران خریداری شده تحت آزمایش و تجزیه قرار گرفته و مرغوبیت و خلوص زعفران شهرستان در ردههای بالای استاندارد و کیفیت قرار گرفته.
خرید زعفران درجه یک گناباد
با توجه به جهانی شدن و افزایش مصرف زعفران به عنوان چاشنی، مصارف غذایی و دارویی قیمت آن در دهههای اخیر به شدت افزایش یافته است.
در ایران برای خرید با قیمت مناسب زعفران گناباد خریداران میتوانند به فروشگاههای اینترنتی و فروشگاههای زنجیرهای که دارای قیمت منصفانه، بستهبندی مناسب و یا دسترسی به منبع تولید هستند رجوع کنند.
بازرگانیهای باسابقهای در این زمینه جهت شناخت نیاز مشتری و توانا در عقد قراردادهای ویژه با عمدهفروشان و شرکتهای بزرگ بستهبندی تاسیس شدهاند تا نیاز مشتری را در حداقل زمان مرتفع نمایند.
کاربردهای زعفران
زعفران و کاربردهای شیمیایی و صنعتی
زعفران به دلیل ویژگیهای متمایزش، در صنایع مختلف قابلیت استفاده دارد:
- رنگهای طبیعی به دلیل حفظ ایمنی مصرفکننده و جلوگیری از تاثیرات منفی رنگهای شیمیایی بر سلامت انسان طرفداران زیادی در جهان پیدا کردهاست.
- به علت داشتن ترکیبات خاص، در صنایع بهداشتی و همینطور تولید مواد معطر و خوشبوکننده نیز کاربرد دارد.
- همچنین این رنگ طبیعی در صنایع رنگرزی جایگاه خود را تثبیت کردهاست.
زعفران و مصارف خوراکی
از زعفران به عنوان چاشنی و برای رنگ و عطر بخشیدن به موادغذایی به جای انواع سنتزی استفاده میشود . در سالهای اخیر نیز طرفداران چشمگیری پیدا کردهاست.
- زعفران موجب افزایش اشتها میشود، از این رو امروزه در صنعت غذا استفادههای فراوانی دارد:
- پخت و پز،
- صنایع قنادی،
- صنایع لبنی (بستنی، کره، پنیر و… )،
- نوشیدنی های مختلف (نوشابه ها، چای زعفرانی و نوشیدنی های انرژی زا و …) ،
- پودر کیکهای آماده و ژله ها، شیرینیها، آبنباتها و …
- استفاده از زعفران در رنگدهی سوسیسها، الئومارگارین و شورتنینگها رایج است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.